Huisarts Kangangi

       Afspraak maken        Vraag stellen        Herhaalrecept

MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net biedt de mogelijkheid om via internet uw gezondheidszaken met uw huisarts gemakkelijk en snel te regelen.

Wat is MijnGezondheid.net?

Via het portaal MijnGezondheid.net kunt u thuis uw herhaalmedicatie bestellen, een afspraak maken met uw huisarts, een e-consult aanvragen bij uw huisarts of een deel van uw dossier inzien. Ook vindt u op MijnGezondheid.net betrouwbare informatie over uw aandoeningen en de medicijnen die u gebruikt.

MedGemak

Een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net is MedGemak. MedGemak is de app om u te helpen bij het optimaal regelen van uw zorgtaken. Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online.

Wilt u gebruik maken van de app? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net.


Welke mogelijkheden bieden wij u via MijnGezondheid.net?

Als huisartspraktijk Kangangi bieden wij u de mogelijkheid tot:

  • het maken van een afspraak op het spreekuur van uw huisarts;
  • het stellen van een vraag aan uw huisarts;
  • het aanvragen van uw herhaalrecept.

In de toekomst zullen we deze service uitbreiden, waarbij u sommige labuitslagen kunt bekijken en een deel van uw medisch dossier kunt inzien.


Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartspraktijk Kangangi, kunnen gebruik maken van deze service. U kunt ook als ouder uw minderjarige kinderen tot 16 jaar aanmelden.

Om u aan te melden bij MijnGezondheid.net hebben wij uw dossier hiervoor reeds gekoppeld. Om van de geboden diensten gebruik te kunnen maken dient u de eerste keer dat u inlogt:

  • akkoord te gaan met de voorwaarden om uw account te activeren;
  • dient u ook uw gegevens te controleren/in te vullen.

Na deze activatie kunt u via internet uw gezondheidszaken met uw huisarts gemakkelijk en snel regelen. Natuurlijk kan de assistente u ook altijd helpen bij vragen en/of aanmelden.


Hoe meld ik me aan voor MijnGezondheid.net?

Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie nodig of kunt u gebruik maken van de DigiD app.

  • Heeft u nog geen MijnGezondheid.net account? Ga naar MijnGezondheid.net om een account aan te vragen.
  • Heeft u nog geen DigiD met sms of DigiD-app? Ga naar www.digid.nl om deze aan te vragen.

Is MijnGezondheid.net veilig?

Om de veiligheid en privacy van uw gegevens te garanderen maakt MijnGezondheid.net gebruik van DigiD met sms of de DigiD-app. DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren.

MijnGezondheid.net voldoet daarmee aan de hoogste eisen die de Nederlandse overheid stelt aan het beveiligen van omgevingen waarin de patiënt online inzage heeft in zijn medische gegevens. Via deze inlogprocedure kunt u er vanuit gaan dat alle communicatie vertrouwelijk blijft en uw dossier ook echt alleen door u en uw zorgverlener ingezien kan worden.